توضیحات نایب رییس کمیسیون اصل ۹۰ درباره طرح صیانت و تامین امنیت بانوان

پژمانفر از اعلام وصول طرح صیانت و تامین امنیت بانوان در روز چهارشنبه گذشته خبر داد

پایگاه خبری اختبار- در حالی که لایحه صیانت و تامین امنیت بانوان از سال ۱۳۹۶ میان دولت و قوه قضاییه معطل مانده است، حجت الاسلام پژمانفر از تهیه و تقدیم طرحی با همین عنوان به هیات رییسه مجلس خبر داد.

در لایحه صیانت و تامین امنیت بانوان عناوین مجرمانه و تشدید مجازات های متعدد پیش بینی شده است که ظاهرا با سیاست های کلان قضایی در زمینه جرم زدایی در تعارض هستند.

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از طراحان اصلی این طرح گفت که در این طرح با توجه به ویژگی های زنان و تفاوت های آنها از لحاظ روحی، جسمی و شخصیتی حمایت هایی در عرصه اجتماعی و خانوادگی برای آنان پیش بینی شده است.

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اعلام وصول طرح صیانت، کرامت و تامین امنیت بانوان در برابر خشونت در جلسه علنی چهارشنبه گذشته مجلس گفت: دولت چند بار اعلام کرده بود که لایحه تامین امنیت بانوان را به مجلس ارائه می کند اما این لایحه را نفرستادند و ما آن را در قالب طرح مطرح کردیم.

نماینده مردم مشهد ادامه داد: در این طرح تکالیفی برای وزارت کشور، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش بینی شده، ما سعی کردیم این طرح رویکرد فرهنگی داشته باشد و حمایت هایی را برای بانوان در نظر بگیرد. همچنین برای وزارت تعاون، سازمان بهزیستی، دستگاه های امنیتی و خدماتی نیز وظایف خاصی دیده شده است. در مورد زندان ها نیز صیانت از حرمت زنان زندانی مورد توجه قرار گرفته تا این افراد بتوانند بدون اینکه آسیب ببینند به جامعه برگردند.

وی تاکید کرد: در خیلی از کشورها با طرح این موضوع که تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد حقوق ویژه برای زنان در نظر گرفته نشده است؛ در حالیکه ما سعی کردیم با توجه به ویژگی های زنان و تفاوت هایی که از لحاظ روحی، جسمی و شخصیتی وجود دارد حمایت هایی را در عرصه اجتماعی و خانوادگی در نظر بگیریم. مثلا وقتی خانمی در زندگی مسئولیت مادری عهده دار می شود باید حقوق ویژه ای در فضای کاری برای او در نظر گرفته شود. چرا که در غیر این صورت از وظیفه تربیت فرزند باز می ماند.

پژمانفر همچنین گفت: در برخی مسائل مثل توهین یا فحاشی طبیعتا بین زن و مرد تفاوت وجود دارد. یا مثلا اینکه کسی بدون اجازه عکسی از فرد دیگری بگیرد برای زن و مرد متفاوت است؛ چرا که آسیب آن متفاوت است. پس ما باید تلاش کنیم حمایت واقعی از زمان صورت دهیم و بتوانیم حقوق آنها را برای زندگی بهتر در جامعه تامین کنیم.

لایحه صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت را اینجا بخوانید

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا