گفتگو با حسن پاسدارقره بابا

رتبه ۱ آزمون وکالت کانون آذربایجان شرقی

پایگاه خبری اختبار رتبه ۱ آزمون وکالت سال ۱۳۹۷ در کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی را آقای حسن پاسدارقره بابا با تراز ۱۱۲۵۷ کسب کرده است.

آقای حسن پاسدارقره بابا که متولد ۱۳۷۰ رتبه ۱ آزمون وکالت ۹۷ شده است دانش‌آموخته کارشناسی حقوق است.

او خود را اینگونه معرفی کرد: حسن پاسدار قره بابا هستم. دریک خانواده روستایی بزرگ شدم و تا پیش از شروع دوره دانشگاه، در امور زراعی به پدرم کمک می‌کردم.

آقای پاسدارقره بابا در آزمون قضاوت ۱۳۹۷ نیز موفق به کسب رتبه ۴ کشوری شده است.

او درمورد شروع زمان مطالعه می‌گوید: پس از اینکه در تاریخ ۲۱ فروردین ۹۷ خدمت مقدس سربازی را به پایان رساندم، شروع به مطالعه دروس کردم.

رتبه ۱ آزمون وکالت کانون آذربایجان شرقی منابع مطالعاتی‌اش را این‌طور معرفی کرد:

بیشترمنابع مورد استفاده‌ام، منابع اصلی -که به قلم اساتید نامدار حقوق- از قبیل کتاب‌های مقدماتی دکتر کاتوزیان، کتاب‌های دکتر شمس، دوره کامل حقوق تجارت دکتر اسکینی، سه جلد کتاب جزای دکتر اردبیلی و سه جلد کتاب دکتر میرمحمد صادقی بود. علاوه بر این از کتاب‌های تست دکتر قربانی و کمالوند و نیز آرای وحدت رویه -که ببشتر پیرامون ایین دادرسی کیفری بود- نیزاستفاده می کردم. لازم به ذکر است از هیچ کلاسی استفاده نکردم.

او درمورد سوالات آزمون امسال گفت: انتظار داشتم سوالات مدنی تحلیلی و مبتنی بر نظریه دکترین حقوقی باشد اما اکثرا قانون را مبنا در نظر گرفته بودند. سوالات آیین دادرسی کیفری مطابق انتظار ازنص قانون طرح شده بود. در آزمون امسال یکسری سوال اختلافی هم وجود داشت که خوش‌بختانه به لحاظ احاطه بر مباحث حقوقی توانستم قریب به ۹۰ درصد از سوالات اختلافی را درست جواب دهم.

پیشنهاد آقای پاسدارقره بابا برای داوطلبان سال ۹۸ این است داوطلبان واقعا وقت بگذارند چرا که دامنه مباحث حقوقی گسترده و  قوانین در حال تغییر هستند لذا بایستی با برنامه‌ریزی مناسب، تلاش کنند همه مباحث حقوقی مورد نیاز ازمون وکالت را مطالعه کنند. تست زدن باید از اولویت‌های مطالعه داورطلبان باشد زیرا تست‌زنی معیار سنجش اطلاعات حقوقی داوطلب است. علاوه بر این، داوطلبان اعتماد به نفس داشته باشند و توکل به خدا کنند.

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. در مصاحبه اکثر افرادی که درس جزا رو بیشتر از دیگران زدن کتب دکتر اردبیلی یا میرمحمد صادقی به عنوان منبع ذکر شده که خیلی عجیبه.چون در سوالات اختلافی نظر طراح کاملا ۱۸۰ درجه با نظرات این اساتید تفاوت داشت” خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا