مصدق: رئیس قوه قضاییه مرکز وکلای قوه قضاییه را «قانونی» می‌داند

حمایت معاون حقوقی قوه قضاییه از برگزاری آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه

پایگاه خبری اختبار- معاون حقوقی قوه قضاییه گفت که رئیس قوه قضائیه برگزاری آزمون مرکز وکلای قوه قضائیه را قانونی می‌داند.

همچنین بخوانید:

نامه روسای کانون‌های وکلا و اتحادیه‌های سراسری به رئیس قوه قضائیه جهت توقف آزمون مرکز وکلا

به گزارش اختبار به نقل از روابط عمومی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، حجت الاسلام محمد مصدق معاون حقوقی قوه قضائیه ضمن بازدید از دادستانی و دادگاه های انتظامی این مرکزاظهار داشت: با توجه به این که ریاست محترم قوه قضائیه وجود مرکز وکلای قوه قضائیه را قانونی می داند و حمایت می کند پس آزمونی که براساس هئیت نظارت و آن مرکز گرفته می شود قانونی است.

وی افزود: نظارت با استقلال وکلا در محاکم قضایی منافاتی ندارد و نظارت حق قوه قضائیه است، نظارت بر مرکز وکلای قوه قضائیه و کانون وکلای دادگستری وجود دارد و خود کانون وکلا هم بر این باور است که قوه قضائیه باید بر امر وکلا نظارت کند.

گفتنی‌ست چندی پیش کانون‌های وکلای دادگستری و اسکودا با ارسال نامه به رئیس قوه قضاییه خواستار تعلیق آزمون جدید مرکز وکلای قوه قضاییه تا زمان تعیین تکلیف طرح‌های مرتبط با وکالت در مجلس شده بودند.

 

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۳۶ دیدگاه ها

  1. دوست گرامی من به چیزی توجه می‌کنم که از نظر عقلای جامعه حقوقی درسته! نه به متن یا نظری که از لحاظ شکلی و دستور نگارش زبان فارسی مشکل داره دیگه چه برسه به ماهیت و محتوای اون! موفق و پیروز باشید.

    1. ما کی گفتیم تشکیلات موضوع ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه در سال ۱۳۷۵ تأسیس شده است ؟! چرا مغلطه می کنید و حرف در دهان مردم می گذارید ؟! مرکز سال ۱۳۸۰ شروع به کار نموده است . بهتر است از اوقات فراغت و بیکاری خود به نحو دیگری بهره ببرید و به این بحثهای سلسله وار بی نتیجه و باطل خاتمه دهید و در جستجوی کشف نقطه ضعف احتمالی از دیگران نباشید !

  2. دوست گرامی یعنی شما اینجوری لایحه می‌نویسی؟! هزارتا کلمه به کار می‌برید و فقط یک فعل استفاده می‌کنید؟! اینجوری که حوصله مخاطب رو سر می‌برید! ضمناً، علامت تعجب، نقطه، سؤال از لحاظ دستور نگارش زبان فارسی باید به آخرین کلمه یا فعل چسبیده باشد نه این‌که فاصله وجود داشته باشد. موفق و پیروز باشید.

  3. بنده یک کشور پیشرفته و توسعه یافته در مورد ادعای خودم به عنوان دلیل به شما معرفی کردم! حالا نوبت جنابعالی هستش که یک کشور به بنده و مخاطبان محترم سایت اختبار معرفی کنید که قوه قضاییه یا به عبارتی وزارت دادگستریش مثل کشور ایران، پروانه وکالت صادر می‌کنه. منتظر معرفی اون کشور از طرف شما هستیم. موفق و پیروز باشید.

  4. محض اطلاع مخاطبان سایت اختبار عرض می‌کنم که شما برو نگاه کن که لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری رو چه کسی تهیه و تدوین نموده (مرحوم دکتر مصدق) و این‌که چه کسی اون ماده ۱۸۷ برنامه توسعه رو تهیه کرده! بعد تراز علمی و جایگاه اجتماعی این دو نفر رو با همدیگه مقایسه کن!

    1. من خودم طرح جامعی در خصوص تنقیح و تجمیع مقررات مختلف مربوط به حوزه وکالت و نوآوری و اصلاح برخی از مواد آن در دست تهیه دارم که انشاء ا… به جامعه حقوقی کشور تقدیم می نمایم که کمتر کسی از اعضاء جامعه دو نهاد وکالت و بیشتر حقوقدانان کشور مخالف آن باشد و آنوقت جنابعالی و دیگر مخاطبان طرح جامع تهیه و تدوین شده اینجانب را با طرح اصلاح برخی قوانین راجع به وکالت پیشنهادی اسکودا مقایسه نموده و اظهارنظر نمائید و آنوقت خواهید فهمید بزعم شما تراز علمی به کت و شلوار و کفش شیک پوشیدن و کیف چرمی به دست گرفتن و احیاناً کراوات زدن و ماشین شاسی بلند سوار شدن و از فلان دانشگاه مدرک گرفتن و از فلان مرجع مدرک پروانه وکالت گرفتن نیست !

  5. بنابر فرمایش امام خمینی (ره) مجلس شورای اسلامی در رأس امور است و احد الناسی برای مجلس تعیین تکلیف نکرده! شما هستید که این اتهام رو به مجلس نسبت می‌دهید!

    1. اگر بزعم شما تعیین تکلیف نمی شود پس چرا جلوی لایحه جامع وکالت و مشاوره حقوفی که مطابق ماده ۲۱۲ قانون برنامه پنجم توسعه تهیه و تدوین شده بود توسط بعضی از این آقایان گرفته شد ؟! اگر در لایحه مزبور استقلال وکلا مخدوش شده بود می شد برخی از مواد لایحه را اصلاح و تغییر داد و نه اینکه تمام مواد لایحه جامع را که سالها در معاونت حقوقی قوه قضائیه و سپس کمیسیون حقوقی دولت روی مواد آن فکر شده بود و زحمت صرف شده بود و انصافاً مترقی بود به یکباره کنار گذاشته شود و به جای آن اسکودا طرح ناقص ، دارای ایرادات پرشمار و در جهت منافع اقلیت کوچکی از وکلا به نام طرح اصلاح برخی قوانین راجع به وکالت را به مجلس ارائه دهد !

  6. دوست بنده جناب آقای کوروش شاملو، وکیل دادگستری کانون وکلای پاریس فرانسه هستش و فارغ التحصیل رشته حقوق شرکت‌های تجارتی از دانشگاه اسس (پاریس دو) ایشون برام عنوان کردند که در کانون وکلای پاریس، گروه آموزش کانون وکلا سوالات آزمون رو طرح می‌کنند و هر قانونی در مورد وکالت بخواد تصویب یا اصلاح بشه از نماینده کانون در خصوص کم و کیف اون مصوبه در پارلمان فرانسه دعوت می‌شود و کانون‌های وکلا، کاملا و مطلقاً از وزارت دادگستری فرانسه مستقل است. امیدوارم دوست گرامی ذهنتون روشن شده باشه اگه تردید داشتی برو تو سایت بار پاریس و اسمشو سرچ کن. اونجا شماره تلفن دفترشم هست!

    1. حقوق خوان عزیز ؛ لطفاً به معنی عبارات و کلمات و فحوای کلام های قبلی مخاطب خود خوب توجّه کن تا پاسخ بی ربط یا اشتباه به آن ندهی ! ما مخالف ارائه نظرات تخصصی مشورتی کانونها به نمایندگان مجلس یا قوه قضائیه در ارتباط با اصلاح قوانین راجع به وکالت نیستیم بلکه مخالف این امر هستیم که در تهیه طرحها یا لوایح برای مجلس یا قوه قضائیه تعیین تکلیف شود و با هیاهو و شانتاژ تبلیغاتی و فشارهای بیرونی و یا تطمیع برخی افراد طرح یا لایحه ای را از دستور کار خارج نمایند و یا حتی به دنبال تعطیلی قانون معتبر مصوب مجلس و آئین نامه اجرایی آن با نامه نگاری و هیاهو باشند !!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا