ظرفیت کانون وکلای قزوین در آزمون وکالت ۹۶

ظرفیت پذیرش کارآموزان وکالت آزمون سال ۹۶ کانون وکلای قزوین ۵۰ نفر تعیین شد

در آزمون وکالت ۹۵ ظرفیت این کانون ۴۸ نفر بود

پایگاه خبری اختبار- ظرفیت پذیرش آزمون وکالت سال ۱۳۹۶ کانون وکلای دادگستری البرز مشخص شد.

آخرین اخبار آزمون وکالت ۹۶

به گزارش پایگاه خبری اختبار به نقل از وب‌سایت کانون وکلای دادگستری قزوین، در راستای اجرای تبصره ماده یک قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت در روز شنبه مورخ ۱۰ تیر ماه ۱۳۹۶ کانون وکلای دادگستری استان قزوین میزبان رییس کل دادگستری استان قزوین، معاون منابع انسانی دادگستری کل استان قزوین و رییس محترم دادگاه انقلاب اسلامی قزوین بود.

رئیس کانون وکلای دادگستری قزوین در این نشست با توجه به چرایی تشکیل جلسه، یعنی تعیین ظرفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری برای شرکت کنندگان در آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۳۹۶، به بیان اطلاعات آماری از اعضای کانون وکلای دادگستری استان قزوین پرداخت و در سخنان خود به برخی مشکلات جامعه وکلا در وضعیت کنونی اقتصادی کشور و وضعیت معیشتی وکلا و نیز نبود زیرساخت های لازم برای آشنایی مردم با نهاد وکالت و واگذاری مسائل و مشکلات حقوقی افراد به وکلای دادگستری اشاره کرد.

نسخه‌چی با ابراز نگرانی از فعالیت برخی موسسات به اصطلاح حقوقی که توسط افراد فاقد پروانه وکالت تأسیس شده به لحاظ فقدان نظارت بر عملکرد آنها این فعالیت را دخالت در امر وکالت دانست و از ریاست محترم کل دادگستری استان خواهان برخورد قانونی با این پدیده و جلوگیری از فعالیت آنها شد.

میرسینا داوری، نایب ریس کانون وکلای دادگستری نیز بعد از عرض خیر مقدم به میهمانان با اشاره به موضوع افزایش بی رویه دانشکده های حقوق و جذب بدون مبنای دانشجو در این رشته در اقصی نقاط کشور و نیز پویشی که اخیرا پیرو همین معضل در خصوص حذف ظرفیت در پذیرش کانون های وکلا ایجاد شده است ضمن بیان راهکارهایی همچون پذیرش متناسب نیرو در دستگاه قضا و نیز در دفترهای اسناد رسمی که سالهای سال است علی رغم وجود مشکل کمبود نیرو هیچگونه اقدامی در جهت رفع آن نداشته اند، خواستار اتخاذ تدابیری در جهت مدیریت این بحران گردید.

دکتر جمال انصاری، رییس کل دادگستری استان نیز در این نشست بعد از اعلام مراتب تقدیر خود به‌جهت برگزاری نشست، پیرو درخواست قبلی کانون وکلای دادگستری استان قزوین در خصوص استقرار میزهای ویژه وکیل دادگستری در دادگاههای تجدیدنظر و دادگاه‌های کیفری استان اعلام آمادگی نمود و جزئیات و شرایط اجرایی شدن این پیشنهاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انصاری با اشاره به وجود برخی دستورالعمل های حفاظتی در خصوص اخذ تلفن همراه وکلا و اهمیت حفظ شأن و احترام وکیل دادگستری از کانون وکلا خواستار اجرای هرچه سریعتر محلی برای تعبیه تلفن همراه وکلا و اختصاص درب عبور و مرور مجزا برای وکلای دادگستری با رعایت تدابیر امنیتی و دستور العمل های حفاظتی دادگستری گردید.

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه اخلاق در عرصه عدالت و حقوق و نیز لزوم تقویت آن در نهاد های قضایی پیشنهاد تشکیل کارگروهی مشترک جهت بررسی جوانب و شرایط لازم برای برگزاری دوره های آموزشی مشترک بین دو نهاد را که در دیدار مربوط به گرامیداشت هفته قوه قضاییه بین طرفین رد و بدل شده بود را عنوان نمود که در خصوص ساز و کار اجرایی شدن آن نیز بحث و بررسی های لازم بعمل آمد.

رئیس کل دادگستری استان قزوین در ادامه سخنان خود با ارائه آمار ۱۵ درصدی حضور وکلا در دعاوی قضایی سال گذشته و نبود زیر ساخت های لازم در جامعه، لزوم بر تقویت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در جهت افزایش این آمار و تقویت حضور قشرحقوقدان در پرونده ها و دعاوی حقوقی مردم تاکید داشت.

در ادامه این جلسه پس از بررسی آمار ارائه شده از طرف نهاد های مربوطه و با لحاظ شرایط قانونی موجود در تبصره ماده یک قانون اخذ پروانه وکالت، ظرفیت پذیرش کانون وکلای دادگستری استان قزوین در آزمون ورودی کارآموزان وکالت سال ۱۳۹۶ تعداد ۵۰ نفر تعیین گردید.
 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۷ دیدگاه ها

  1. کانون محترم قزوین اول پروانه قبولی های سال ۹۵ رو صادر کنن بعد بیان در مورد سال بعد تصمیم بگیرن

  2. علی جان دلیل عصباتیتت واصرارت را متوجه نمیشم .من هنوزم میگم هر کسی روزی خودشو داره ونون کسی آجر نمیشه!
    اتفاقا هم شغل ثابت دارم وهم درآمد ثابت …عشقم وکالته وحقوق…
    اونقدر هم اعتماد به نفس دارم که توی وکالت موفق باشم ودر آمد خوبی داشته باشم …

    شاید شمایی که کار نداری ودر آمد نداری توی وکالت (اگر وکیل باشی) برای این کار ساخته نشدی خب این اشتباه خودت بوده نباید این شغل انتخاب میکردی آقادلیل نمیشه شغل وکالت تخته بشه ویا شان نداشته باشه!شما انتخابت اشتباه بوده

    این همه وکیل متعهد وباسواد داریم
    شعار نیست .یه مقدار منصف باشیم رکن اول وکالت منصف بودن ورعایت عدالت هستش

  3. با سلام
    بدون مقدمه
    هییت مدیره محترم کانون ها توجه کنید لطفا
    بومی سازی امتیازی نابرابر و دور از انصاف است
    چرا ؟ به این دلیل که داوطلب بومی حق شرکت در کانون های عدم شرط بومی برای ثبت نام را دارد، در حالی که به فرض داوطلب بومی شیراز حق شرکت در آزمون بوشهر را ندارد .اما فرض اینکه بوشهر بومی گزینی کند داوطلب بومی بوشهر یک امتیاز بیشتر از داوطلب استان فا س دارد که میتواند در هردو کانون یاد شده شرکت کند و عدالت اقتضا میکند یا همه ی کانون ها اقدام به بومی گزینی کنند یا وحدت آزادی ثبت نام در کانون به انتخاب داوطلب باشد .

  4. سلام.
    مهمترین و زیباترین مساله در خبر فوق تعامل مثبت کانون وکلا با مسولین قضایی استان بود. چرا که با تعامل نهاد وکالت و قضاوت تجارب و مشکلات مرتبط با هر دونهاد درمیان گذاشته میشود و مسیر عدالت به سمت هرچه بهتر شدن و رسیدن به مطلوب پیش میرود، این دو نهاد به هم مرتبط هستند و مشکلات هر یک تاثیرگذار در دیگری است و در نتیجه تاثیر اصلی بر حق و حقوق مردم خواهد گذاشت،اما پذیرش هر ساله وکیل حتی بدون افزایش تعداد و یا پذیرش با کاهش پذیرش مشکل تورم وکیل و عدم مراجعه مردم به وکیل را حل نمیکند انشااله شرایط به نفع جامعه و مردم و وکلا پیش بینی بشه.

    1. خانم یا آقای رضوانی سلام

      مشکل را فقط وفقط اجباری شدن وکالت برطرف میکند که ان شالله مسولین قضایی توجه مبذول دارند

      وگرنه حق همه اقشار جامعه است که شغلی را که علاقمند هستند انتخاب کنند. عدم پذیرش شغل وکالت حق انسانی را زیر پا میگذارد که به هیچ وجه صحیح نمی باشد .

      بهتر است نگران رقیب در شغل وکالت نباشیم هر کسی نون خودشو در می آورد نون کسی آجر نمیشود اقای یا خانم رضوانی عزیز!

      1. دیگه شعار دادن تموم کنید لطفا.فقط بلدین توجیه کنید.شما اگه الان یه شغل ثابت با درآمد ثابت داشتی .هیچوقت دنبال وکالت که الان نه درآمدی داره نه شانی نمی اومدین.حداقل با خودتون رو راست باشین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا