طرح اصلاح ماده (۱۰) قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی

تاریخ وصول: 1400/6/25

طرح اصلاح ماده (۱۰) قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی

ماده واحده – دربند (۲) ماده (۱۰) قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی مصوب ۹/۸/۱۳۸۶ عبارت «سی و پنج سال » به عبارت « سی سال » اصلاح می گردد.

مقدمه (دلایل توجیهی) :

همانگونه که مستحضرید به موجب ماده ۱۰ قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی، تمامی کارگران ساختمانی بیمه شده با داشتن حداقل سابقه مقرر در قانون تأمین اجتماعی و شصت سال تمام سن و یا داشتن ۳۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه در ازای دریافت ۳۰ روز مستمری میتوانند بازنشسته شوند؛

این در حالی است که سایر بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی به شرط داشتن حداقل ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه میتوانند خود را بازنشسته کنند. حال سوال اینجاست چرا کارگران ساختمانی که در سخت ترین شرایط کاری مشغول به فعالیت هستند و همگی پس از گذشت چندین سال به انواع و اقسام مشکلات بدنی و بیماریها دچار می شوند، باید ۳۵ سال مداوم کار کنند تا بتوانند بازنشسته شوند؟ افزایش سن بازنشستگی کارگران ساختمانی به ۳۵ سال کار زاید و ظلم مضاعفی به این قشر از کارگران بود لذا به منظور رفع این مشکل طرح اصلاح بند ۲ این ماده قانونی به شرح فوق تقدیم می گردد:

اسامی امضاکنندگان طرح اصلاح ماده (۱۰) قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. سلام خدمت همه کارگران ساختمانی.
    اگرنمایندگان مجلس درک میکردن که کارگران ساختمانی بعداز ۱۵/۲۰سال کار طاقت فرسا چه سختیهایی تحمل میکنند سال ۸۶که این قانون تصویب شدسن بازنشستگی رو۶۰سال و۳۵سال پرداخت حق بیمه نمیکردن.

  2. با سلام
    بله کسانی که پشت میز می شینند و پشت سیستم هستند به آنها سختی کار تعلق میگیره ولی کارگر ساختمانی که توی فصل گرما گرما بیرون و آفتاب را تحمل می کند و توی فصل سرما سرمای بیرون و با آن همه فشار کاری سنگین را تحمل میکنه سختی کار تعلق نگیره خنده داره والله. این همه فوتی براثر فشار کار چه اشکالی داره سختی کار تعلق بگیره آیا این عدالت هست. این همه بیمه مرکزی پول از مردم میگیره خوب یه مقدار تخصیص بده به این قشر. لطفا به گوش مسئولین برسونید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا