سخنگوی قوه قضاییه: می‌خواهیم افراد بیشتری وارد میدان وکالت شوند

پایگاه خبری اختبار- سخنگوی قوه قضاییه از حمایت این قوه از افزایش تعداد کارآموزان وکالت در آزمون سال ۱۳۹۹ خبر داد.

به گزارش اختبار، درحالیکه چندی پیش رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز خواستار دخالت قوه قضاییه در موضوع افزایش ظرفیت مرکز وکلای این قوه در آزمون سال ۱۳۹۹ شده بود، غلامحسین اسماعیلی با حضور در گفت و گوی ویژه خبری ۲۲:۳۰ شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی ایران از افزایش پذیرش کارآموز وکالت در سال جاری حمایت کرد و آن را در راستای اهداف سند امنیت قضایی دانست.

اسماعیلی در این گفت‌وگوی خبری که با هدف تشریح سند امنیت قضایی انجام گرفت، بیان داشت:

در حوزه وکالت همین امسال در تعیین سهمیه‌های جدید کارآموزان وکالت را افزایش دادیم تا جمع بیشتری وارد این میدان شوند. در سند امنیت قضایی تنظیم شده است تا برای افرادی که توان گرفتن وکیل ندارند وکیل رایگان یا ارزان قیمت تعیین شود.

سخنان اخیر سخنگوی دستگاه قضا درحالی بیان می‌شوذ که حدود ده روز قبل جلیل مالکی، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز، ضمن انتقاد از ظرفیت ۷ هزار نفری مرکز وکلای قوه قضاییه در آزمون سال جاری، گفته بود: جذب هفت هزار کارآموز وکالت توسط مرکز قوه قضاییه اساسا برخلاف سیاست‌های کلی مبارزه با فساد است.

مالکی در مصاحبه‌ با خبرگزاری ایسنا بیان داشته بود: وی یادآور شد: ریاست قوه قضاییه در دیداری که سال گذشته با مجموعه وکالت کشور از جمله روسای کانون‌های وکلای دادگستری و همکاران مرکز قوه قضاییه داشت، صراحتا اعلام کرد که ازدیاد وکیل موجب فساد است و علت هم این بود که اگر بنا باشد در شرایطی که بستر افزایش وکیل در جامعه فراهم نشده، تعداد وکلا بدون توجه به نیاز در شرایط حاضر، افزایش یابد، طبیعی است که موجبات ارتکاب جرم و تخلف فراهم می شود زیرا وقتی وکیل جوانی که پروانه وکالت دارد و سطح توقع خانواده و جامعه از او افزایش یافته، کار و درآمد نداشته باشد، در معرض جدی دام واسطه گران و کارچاق کن ها و حتی وکالت های تضمینی قرار خواهد گرفت که در این صورت نه تنها مشکلی از مشکلات قوه قضاییه حل نخواهد شد بلکه هر روز باید در صدد پیشگیری و حل معضلات ناشی از آن باشد.

او همچنین اظهار امیدواری کرده بود دادستان کل کشور به منظور پیشگیری از وقوع تخلفات و جرایم توسط وکلای بیکار، جلوی روند جذب بی رویه کارآموز وکالت را بگیرد و رئیس قوه قضاییه نیز در راستای سیاست اعلامی در جمع مدیران وکالت کشور، از جذب هفت هزار کارآموز وکالت تا قبل از اینکه بستر آن فراهم شود، جلوگیری کند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۱۹ دیدگاه ها

  1. والله تصمیم بسیار بجا و خوبی هستش خداوند خیر عاقبت نصیب جناب آقای رییسی بفرماید اینهمه لیسانس حقوق بیکار…وکیل ها نباید بخیل باشند تعداد خیلی زیاد فارغ التحصیلان حقوق در جامعه بیداد می‌کنه و همگی بیکار و در آرزوی شغل….درآمد میلیاردی وکلا اونها رو خیلی پرمدعا کرده….درآمد وکلا چند ده برابر قضات هستش….به نظر من درآمد وکلا در ایران خیلی بیشتر از حقشونه….من دوتا پسرم فارغ التحصیل حقوق هستن و بیکار هر سال هم آزمون وکالت شرکت میکنند ولی چون ظرفیت پذیرش کمه رد میشن،😔

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا