آیین نامه اجرایی تبصره ماده (۶۶) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

آیین نامه اجرایی تبصره ماده ۶۶ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

این مصوبه به موجب ماده ۱۲

آیین‌نامه اجرایی تبصره ماده (۶۶) قانون جامع خدمات‌رسانی ایثارگران مصوب ۱۴۰۱/۳/۱۱

لغو شده است

هیأت وزیران در جلسه ۲۵/۱/۱۳۹۵ به پیشنهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران با همکاری وزارتخانه­ های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به استناد تبصره ماده (۶۶) قانون جامع خدمات­ رسانی به ایثارگران ـ مصوب ۱۳۹۱ـ آیین‌ نامه اجرایی تبصره ماده یادشده را به شرح زیر تصویب کرد:

ماده۱ـ در این­ آیین­ نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می­روند:

الف ـ دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی: موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی غیردولتی، پیام نور، شبانه دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و هر دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی شهریه­ بگیر ایرانی مستقر در داخل کشور مورد تأیید وزارتخانه­ های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.

ب ـ مشمولین: دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل همسر و فرزندان شهدا، جانبازان
بیست و پنج درصد (۲۵%) و بالاتر و همسر و فرزندان آنها، آزادگان و همسر و فرزندان آنان که در یکی از مقاطع تحصیلی در دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی مشغول به تحصیل هستند.

پ ـ بنیاد: بنیاد شهید و امور ایثارگران

ماده۲ـ دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی موظفند با رعایت مفاد این آیین­نامه در هر نیمسال تحصیلی نسبت به ثبت ­نام و اخذ امتحانات مشمولین بدون دریافت وجه اقدام کنند. بنیاد موظف است نسبت به تأمین و پرداخت (۱۰۰%) هزینه شهریه تحصیلی کلیه مشمولین در وجه دانشگاه­ها و موسسات مذکور اقدام کند.

تبصره ـ دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی ملزم به انجام و حل و فصل تعاملات مالی بین خود و بنیاد در حدود خدمات قابل ارایه در این آیین­نامه هستند. به گونه­ای که در هیچ یک از مراحل و فرآیند تحصیل شامل ثبت نام، اخذ امتحانات، فارغ ­التحصیلی و دریافت گواهی و مدرک تحصیلی مانعی برای دانشجو ایجاد نشود.

ماده۳ـ تعداد نیمسال­های پرداخت شهریه متناسب با آیین­ نامه ­های آموزشی مربوط در مقاطع تحصیلی به شرح  زیر تعیین می­شود:

الف ـ کاردانی و کارشناسی ناپیوسته: چهار نیمسال تحصیلی (دوره­های پودمانی علمی ـ کاربردی حداکثر هفت پودمان)

ب ـ کارشناسی پیوسته: هشت نیمسال تحصیلی و برای رشته­ های فنی و مهندسی و کشاورزی یک نیمسال و برای دانشجویان پیام نور دو نیمسال تحصیلی اضافه

می شود.

پ ـ کارشناسی ارشد پیوسته: دوازده نیمسال تحصیلی

ت ـ دکتری حرفه­ای پزشکی: چهارده نیمسال تحصیلی

ث ـ دکترای حرفه­ای دامپزشکی: دوازده نیمسال تحصیلی

ج ـ دکتری پیوسته: پانزده نیمسال تحصیلی

چ ـ کارشناسی ارشد ناپیوسته: چهار نیمسال تحصیلی

ح ـ دکتری Ph.D : هشت نیمسال تحصیلی

خ ـ تخصص پزشکی: ده نیمسال تحصیلی

د ـ فوق تخصص: پنج نیمسال تحصیلی

تبصره۱ـ در موارد خاص، افزایش در سقف سنوات تحصیلی برای پرداخت شهریه به تشخیص کمیسیونی با مسئولیت بنیاد و عضویت نمایندگان وزارتخانه­ های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با معرفی وزرای مربوط، حداکثر تا دو نیمسال امکان­پذیر می­باشد.

تبصره۲ـ فارغ ­التحصیلان مقاطع تحصیلی در دوره­های روزانه دانشگاه­های دولتی مجدداً در همان مقطع یا مقطع پایین­ تر مشمول بهره­مندی از خدمات این آیین­نامه نمی‌شوند.

تبصره۳ـ مشمولین این آیین­نامه در هر مقطع تحصیلی فقط می­توانند یک بار از این تسهیلات استفاده کنند.

تبصره۴ـ واحدهای اخذ شده تابستان در زمره نیمسال­های تحصیلی محاسبه نمی­شود و پرداخت شهریه تحصیلی آن مشمول سقف سنوات نمی­باشد.

ماده۴ـ شهریه مشمولینی که براساس ضوابط مندرج در آیین­نامه آموزشی دانشگاه­ها و موسسات آموزش­ عالی در مقاطع تحصیلی مختلف، حد نصاب نمره را کسب نکرده و مشروط شوند، در آن نیمسال تحصیلی مشمول دریافت شهریه از سوی بنیاد نخواهند شد و پرداخت شهریه مربوط بر عهده دانشجو است.

ماده۵ ـ شهریه تحصیلی مشمولین شاغل به تحصیل در واحدهای پردیس خودگردان و بین الملل داخل دانشگاه­های دولتی یا غیردولتی، حداکثر معادل شهریه همان رشته و مقطع تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی داخل کشور محاسبه و پرداخت می­شود و باقیمانده شهریه بر عهده دانشجو است.

ماده۶ ـ مفاد این آیین­نامه شامل دانشجویان تبدیل از خارج به داخل در صورت انتقال به دانشگاه دولتی روزانه نمی­شود.

ماده۷ـ بنیاد موظف است اعتبارات مورد نیاز اجرای این آیین­نامه را براساس اطلاعات مربوط به مشمولین (شامل نام و نام خانوادگی، نام دانشگاه محل تحصیل، مقطع تحصیلی، کد ملی و کد ایثارگری) در طول هر نیمسال تحصیلی به سازمان مدیریت و برنامه­ ریزی کشور اعلام و سازمان یادشده موظف است ضمن پیش­بینی اعتبارات مذکور در لوایح بودجه سالانه نسبت به تأمین و تخصیص اعتبارات مصوب مربوط در ذیل ردیف بودجه بنیاد اقدام کند.

ماده۸ ـ مسئولیت نظارت بر حسن اجرای این آیین­نامه بر عهده بنیاد است و وزارتخانه ­های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه­ها و موسسات آموزش­ عالی موظفند همکاری کامل با بنیاد را انجام دهند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. سلام . با تیترهای نظام جامع خدمت رسانی به رزمندگان وایثارگران … خجالت زده ام . برای ترکش‌هابی ک در دوره ۷ ماه داوطلبانه در صد در هورالعظیم و عملیات آزاد سازی فاو والفجر۸ خورده بودم به پزشکان گفتم تا کمی بنیه و ۵توان دارم
    ترکشهارا بیرون بیاورند ولی آنها میگفتند خودشان آب میشوند . برای نوبت کمسیون پزشکی
    که ۱۰درصدم فرمودند دیگربرای کمک وارائه خدمات درصدفرق نداره . چه ۳۰درصدیا۱۰ تفاوت ندارد و خدمات رسانی یکسان میشودوتنهابرای درمانه . که همه را دیده ومیبینیم

  2. سلام علیکم چه خوبه عدالت اجراء بشه شهرهای مرزی مثل کرمانشاه و کارکنان دولت که عضو بسیج بودند و در اوقات فارغت خود مشغول نگهبانی و امداد رسانی به جبهه های نبرد با قدرتهای فاسد بودند آیا نباید اینگونه افراد به حق شان برسند 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا