آگهی آزمون قضاوت (جذب عمومی) ویژه طلاب سال ۱۴۰۰

پایگاه خبری اختبار- معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، اطلاعیه‌ آزمون جذب عمومی ‌تصدی منصب قضاء ویژه طلاب سال ۱۴۰۰ را منتشر کرد.

مهلت ثبت‌نام این آزمون از ۱۸ تا ۲۸ اسفند تعیین شده و آزمون تستی روز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ در شهر قم برگزار می‌شود.

دانش‌آموختگان سطح دو، سه و چهار حوزه در گرایش فقه و اصول و یا گرایش حقوق و قضاء اسلامی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.

داوطلبان پذیرفته شده در مرحله تستی جهت ادامه مراحل استخدامی، به مصاحبه علمی و آزمون شخصیت دعوت و پس از قبولی به مراحل گزینش رهنمون خواهند شد. و پس از قبولی در مرحله گزینش به مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی برای گذراندن دوره آموزشی و کارآموزی معرفی می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

اطلاعیه‌ آزمون جذب عمومی ‌تصدی منصب قضاء ویژه طلاب سال ۱۴۰۰

بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان حوزوی ‌می‌رساند، معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در نظر دارد براساس تفاهم‌نامه با مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه  اقدام به برگزاری آزمون نماید. ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی از طریق سایت سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org از روز چهارشنبه مورخ  ۱۴۰۰/۱۲/۱۸ آغاز و در روز شنبه مورخ  ۱۴۰۰/۱۲/۲۸ پایان می‌پذیرد. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی آزمون و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز نسبت به ثبت‌نام در آزمون اقدام نمایند.

الف- شرایط عمومی:

تابعیت اصلی ایران.
اعتقاد و التزام عملی به دین مبین اسلام، ایمان و عدالت.
التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصل ولایت مطلقه فقیه
عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب، سازمان‌ها و گروه‌های غیرقانونی یا هواداری از آن‌ها.
طهارت مولد
داشتن سلامت جسمی و روانی و توانایی برای انجام کار قضایی
داشتن کارت پایان‌خدمت وظیفه عمومی یا برخورداری از معافیت‌های قانونی و تحصیلی و یا عدم غیبت در خصوص مشمولان
نداشتن سابقه محکومیت کیفری مؤثر.
حسن شهرت، اخلاق و امانتداری.
عدم اعتیاد به دخانیات، مواد مخدر و روان‌گردان.
داشتن حداقل ۲۲ و حداکثر ۳۳ سال تمام در روز ثبت نام.

تبصره – موارد زیر به شرط ارائه تأییدیه معتبر به حداکثر سن اضافه خواهد شد

۱-ایثارگران و خانواده آنان به مدت دو سال

۲–داوطلبان دانش‌آموخته سطح سه ، به مدت دو سال

۳- داوطلبان دانش‌آموخته سطح چهار به مدت چهار سال

داوطلبان تنها می‌توانند از یک مورد از موارد تبصره مذکور استفاده نمایند. و مدت اضافه شده به حداکثر سن مقرر، در هر حال نمی‌تواند از چهار سال بیش‌تر باشد.

ب- شرایط اختصاصی:

۱- دانش‌آموختگان سطح دو در گرایش فقه و اصول و یا گرایش حقوق و قضاء اسلامی

 ۲- دانش‌آموختگان سطح سه در گرایش‌های فقه و اصول و یا حقوق و قضاء اسلامی

۳- دانش‌آموختگان سطح چهار در گرایش‌های فقه و اصول و یا حقوق و قضاء اسلامی

پ- مدارک مورد نیاز:

۱.تکمیل تقاضانامه اینترنتی

۲. پرداخت هزینه ثبت نام به مبلغ ۲/۰۰۰/۰۰۰ ریال معادل دویست هزار تومان بصورت الکترونیکی از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور

۳. فایل عکس اسکن شده: داوطلب می‌بایست یک قطعه عکس پرسنلی تمام رخ ۴ × ۳ خود را اسکن نموده و فایل آن را برای ثبت‌نام اینترنتی آماده نماید.

ت- زمان ثبت نام و برگزاری آزمون:

۱- کلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام در آزمون تصدی منصب قضا در صورت داشتن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در بند الف و ب این اطلاعیه نسبت به تهیه مدارک خواسته شده بر اساس بند (پ) اقدام و از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۸ لغایت ۱۴۰۰/۱۲/۲۸ با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام نمایند و در پایان ثبت نام به هر یک از داوطلبان کد رهگیری ارائه خواهد شد که داوطلبان لازم است تا پایان کلیه مراحل آزمون این کد را نزد خود نگهداری نمایند. ضمناً یادآور می‌شود ثبت‌نام منحصراً به صورت الکترونیکی می‌باشد و داوطلبان لازم است از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی مذکور نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام نمایند و ثبت نام به غیر از روش فوق غیر قابل قبول می‌باشد و این دسته از داوطلبان مجاز به شرکت در آزمون نمی‌باشند.

۲- آزمون در روز جمعه مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۳ به صورت تستی و منحصراً در شهر قم برگزار می شود.

۳- کارت ورود به جلسه آزمون از روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۱ از طریق  پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در دسترس داوطلبان قرار خواهد گرفت.

۴- ساعت و محل برگزاری آزمون بر روی کارت شرکت در آزمون داوطلبان درج خواهد شد.

منابع آزمون داوطلبان:

– متون فقه: مکاسب محرمه (از ابتدا تا انتها ) و مکاسب بخش بیع (از کتاب البیع تا الکلام فی شروط المتعاقدین)

– اصول فقه: رسائل (از ابتدا تا انتها)

– ادبیات عرب در حد سطح یک

ملاحظات:

۱- ملاک احراز شرایط عمومی و اختصاصی، زمان ثبت‌نام خواهد بود. مسؤولیت صحت و سقم اطلاعات ثبت شده در تقاضانامه به عهده داوطلب است. بنابراین کسانی که شرایط لازم برای شرکت در آزمون را ندارند، باید از ثبت نام در آزمون خودداری نمایند، در غیر این صورت در مراحل بعدی حذف خواهند شد.

۲- داوطلبان پذیرفته شده در مرحله تستی جهت ادامه مراحل استخدامی، به مصاحبه علمی و آزمون شخصیت دعوت و پس از قبولی به مراحل گزینش رهنمون خواهند شد. و پس از قبولی در مرحله گزینش به مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی برای گذراندن دوره آموزشی و کارآموزی معرفی می‌شوند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۶۶ دیدگاه ها

  1. عرض سلام
    مطلاب دانشگاه حقوق کاربردی می باشند و معمولا از گفتن اضافات پرهیز می شود، البته با همین مطالب هم نمی شود مساله های حقوقی را حل کرد. لذا آزمون های حقوقی وجود دارد،‌ که فرد برای قبول شدن باید همان مطالبی را که در دانشگاه حقوق خوانده،‌ به صورت عمیق و با جزئیات و با گستردگی بیشتری بخواند. از طرفی شما با چیزی که در حوزه می خوانید تقریبا نمی توانید جواب مساله های حقوقی را بدهید، یا به پرونده ها رسیدگی کنید، چرا که فقه تقریبا تغییری نکرده ولی حقوق دائما در حال تغییر است و جزئیات و به نظر می رسد حتی کلیات متفاوتی نسبت به فقه داشته باشد که نیازمند تحصیل علم حقوق می باشد. همین متون فقه محدودی هم که در دانشگاه می خوانیم،‌ در بعضی از احکام فقهی، همزمان به خودمان گوشزد می کنیم که امروزه مطابق قانون نمی توان چنین حکمی را صادر کرد. از طرف دیگر درس خواندن و یاد گرفتن موضوعی خیلی تفاوت دارد با این که علم خود را به صورت عملی به کار بگیری و بتوانی مساله های حقوقی را حل کنید. این امر نیاز مند این است که در آزمون ها شرکت کنید و بتوانید قبول شوید و دوره کار آموزی را بگذرانید. گرفتن مدرک کارشناسی یا دکتری حقوق کار سختی نیست،‌ اما قبول شدن در آزمون های حقوقی به ویژه قضاوت و وکالت نیازمند تلاش خیلی بیشتری است، لذا کسی که مدرک حقوق دارد با کسی که توانسته در آزمون قضاوت یا وکالت قبول شود از زمین تا آسمان تفاوت دارد، بر همین مبنا مقایسه ای که شما در مورد فردی که درس حقوق خوانده، با فردی که درس فقه خوانده می کنید، از این نظر هم درست نیست. اگر خودتان در آزمون های حقوقی شرکت کردید،‌ آن موقه متوجه می شوید منظور بنده چیست. حتی اگر نخبه های حوزه با دانسته های خودشان در آزمون های حقوقی شرکت کنند، با احتمال بالا مطمئن هستم که نمی توانند قبول شوند و درصد های پاینی هم می زنند و اگر فردی کارشناسی حقوق داشته باشد و در آزمون وکالت یا قضاوت قبول شود، بهتر از فردی که اجتهاد دارد،‌ می تواند به مسائل حقوقی،‌ مثلا در زمینه معاملات یا جرایم پاسخ دهد. حتی به نظر می رسد فردی که فقه خوانده نتواند مساله های پیچیده حقوقی را تحلیل کند، چه این که بخواهد پاسخی داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا