شرایط تحصیل در دوره های نیمه حضوری دانشگاه ها تشریح شد

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو در رشته‌های مختلف تحصیلی دوره های نیمه حضوری را تشریح کرد.

حسین توکلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته (براساس ردیف ۵ کارنامه) می‌توانند رشته‌های تحصیلی دوره‌های نیمه حضوری را انتخاب کنند، گفت: دانشجویان دوره نیمه حضوری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی که از معافیت تحصیلی استفاده نمی‌کنند، می‌توانند بدون انصراف از تحصیل در آزمون تحصیلات تکمیلی ثبت نام و شرکت کنند؛ اما این داوطلبان باید در صورت موفقیت و قبل از ثبت نام در رشته قبولی جدید، از رشته قبولی قبلی خود انصراف قطعی حاصل کنند.

وی افزود: دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مجری دوره‌های نیمه حضوری به هیچ وجه امکان تأمین خوابگاه، وام تحصیلی و سایر امور رفاهی به دانشجویان را ندارند.

توکلی درباره مقررات حاکم بر دوره‌های نیمه حضوری، گفت: مقررات آموزشی دوره‌های نیمه حضوری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در زمینه آموزش‌های نیمه حضوری، همانند مقررات آموزشی دانشگاه پیام نور خواهد بود و تشکیل کلاس‌ها بصورت کلاس‌های رفع اشکال و حداکثر دو روز در هفته با نظر دانشگاه خواهد بود.

وی درباره مدرک تحصیلی صادره برای این دوره‌ها نیز تصریح کرد: به فارغ التحصیلان دوره‌های نیمه حضوری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی با رعایت ضوابط مربوط مدرک تحصیلی رسمی مورد تایید وزارت علوم تعلق می‌گیرد؛ بطوریکه در این مدارک جمله «آموزش این دوره به طریق نیمه حضوری بوده است» ذکر خواهد شد.

مشاور عالی سازمان سنجش تاکید کرد: کسب حد نصاب نمره علمی لازم برای کلیه پذیرفته شدگان الزامی است و از دانشجویان دوره‌های نیمه حضوری براساس مقررات مربوط شهریه اخذ می‌گردد که شهریه این دوره‌ها برای ورودی‌های سال ۱۳۹۲ شامل دو قسمت شهریه ثابت و متغیر بوده و میزان شهریه ثابت و متغیر برای هر نیمسال تحصیلی به میزان ۶۰ درصد شهریه‌های دوره نوبت دوم همان دانشگاه خواهد بود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا