دیدگاه ها

در این قسمت می توانید دیدگاه های خود را در مورد سایت حقوقی اختبار و موضوعاتی که علاقمند هستید بنویسید

سلام ممنون که اختبار را لایق ابراز دیدگاه ارزشمندتان دانسته اید، لطفا به موارد ذیل توجه کنید:

  • دیدگاه ها پس از بررسی در سایت منتشر خواهد شد

  • حسب مورد دیدگاه ها از نظر نگارش و محتوا مورد ویرایش قرار می گیرند

  • دیدگاه های حاوی توهین و موضع گیری های شخصی و افراطی منتشر نخواهند شد

  • به جهت ملاحظات امنیتی آی پی نویسنده دیدگاه در سیستم سایت اختبار ذخیره می شود

توجه: برای پرهیز از بحث های ادامه دار، دیدگاه هایی که در آن ها نویسندگان سایر دیدگاه ها مخاطب قرار گرفته باشند، تایید نخواهند شد، لطفا فقط به بیان مطلب و دیدگاه خودتان بپردازید

اگر قصد ارتباط با مدیر سایت را دارید، می توانید از قسمت تماس با ما استفاده کنید

اگر قصد ارسال مطلب برای انتشار عمومی در سایت اختبار را دارید، قسمت راهنمای ارسال مطلب را بخوانید

[comment comment_file =”/comments.php”]

‫۹۱۸ دیدگاه ها

  1. سلام خسته نباشید.
    در خصوص سوال ۹۱ آزمون وکالت ۹۳ باید یگویم که مطابق (تبصره ۲ از بند ب ماده ۳ قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیر مجاز می نمایتد) نگهداری نوارها و دیسکت ها که اخلاق عمومی را جریحه دار می نماید جرم است. در این تبصره آمده است.
    تبصره ۲ – دارندگان نوارها و دیسکت ها و لوح های فشره مستهجن و مبتذل موضوع این قانون به جزای نقدی از پانصد هزار (۵۰۰۰۰۰) ریال تا پنج میلیون (۵۰۰۰۰۰۰) ریال و نیز ضبط تجهیزات محکوم می شوند و نوارها و دیسکت ها و لوح های فشرده مکشوفه امحاء می گردد.
    و باتوجه به ماده ۱۳ قانون مزبور که اشعار می دارد: (از تاریخ تصویب این قانون کلیه قوانین مغایر با آن ملغی الاثر می باشد.) ماده ۶۴۰ ق م.ا. و رای وحدت رویه مربوط، غیر قابل استناد است.

  2. با سلام در رابطه با سوال ۲۲ آزمون وکالت ۹۳ هرچند که غیرقابل فرجام بودن رای با توجه به مستند بودن آن به رای یک یا چند کارشناس به عنوان پاسخ صحیح انتخاب کرده باید توجه داشت که با عنایت به نص ماده زمانی می توان نظر کارشناس را قاطع دعوا دانست که توافق طرفین به صورت کتبی بیان شده باشد و به دلیل عدم قید کتبا در سوال می توان قابل فرجام بودن را به عنوان پاسخ قرار داد لطفا در صورت امکان این سوال را نیز از این جهت بررسی نمایید . با تشکر.

  3. سلام با تشکر از سایت پر بار شما ,میخواستم بدونم ازمونهای مشاوران حقوقی وسر دفتری ازدواج وطلاق ۹۳کی بر گزار میشه ,ممنون میشم جواب بدید ,با سپاس از شما

    1. سلام

      از محبت و توجه شما سپاسگزارم

      حقوقیتا در مورد آزمون های قوه قضائیه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست

      آنچه به طور صریح اعلام شده است عدم برگزاری آزمون سردفتری در آینده نزدیک است که آن هم قابل پیش بینی نیست !

  4. سلام آزمون دکترا امسال احتمال تمدید شدن دارد.؟ بنده مدارکم بعد از تاریخ ارائه شده تکمیل خواهد شد. چیکار کنم به نظر شما.؟

  5. سوال ۳ مدنی ۲۹ آدم و ۹۵ جزا در پاسخ اعلامی کانون اشتباه است سوال ۵۲ تجارت هم اختلافی است

  6. سلام
    یک سوال در موردوکالت ۹۳ و سامانه تخمین رتبه موسسات
    پس از انتشار کلید سوالات با توجه به اینکه تفاوت قابل ملاحظه ای با کلید های منتشره از طرف موسسات داشت به نظر من منطقی این بود که درصد و معدل داوطلبان پایین بیاید و همچنین میانگین کل ,ولی رشد داشته هست چقدر می توان به این سامانه ها اعتماد کرد؟

  7. با سلام و خسته نباشید
    در مورد سوال ۶ مدنی با مشکل برخوردم دلیل اینکه گزنیه ۳ درست است چون هیچ کس حق ایجاد تعهد به ضرر شخص ثالث ندارد ایا احتمال دارد چون گزنبه۱ و۳ درست است این تست را حذف کنن یا دو مورد صحیح اعلام کنن?!
    سوال بعدی من در مورد سوال۱۱ مدنی است به نظر پاسخ ان درست نیس. و به چه استناد گزنیه۱ درست است?!

  8. سلام خسته نباشید
    من در مورد ارمون وکالت ۹۳ سوال۶ مدنی که درمورد تعهد به نفع شخص ثالث است به مشکل برخوردم مگه نمیشود شخصی بعضی وقت ها به ضرر شخص ثالث تعهد کرد
    مشکل بعدی من با سوال۷ مدنی است که به نظر پاسخ نامه اشتباه به نظر میرسد زیرا در کتاب دکتر صفایی اشاره شده است در صورت تنزل. براساس بانک مرکزی نه براساس تنزل مخارج زندگی پدر?!

    1. سلام

      در مورد سوال ۶ طبق پاسخنامه هم همین منظور شما تایید شده است، هر چند در مورد امکان و صحت تعهد به زیان ثالث جای بحث وجود دارد

      در مورد سوال ۷ هم ایراد شما موجه نیست، شاخص بانک مرکزی هم بر اساس افزایش (و نه تنزل به معنی کاهش) هزینه های عمومی یا همان تورم تعیین می شود

  9. در بین داوطلبان آزمون کارآموزی وکالت اختلاف نظری در خصوص سوال ۳ درس مدنی رخ داده است که صحیح به نظر نمی رسد. و گزینه صحیح گزینه (۴) اعلامی از سوی سازمان سنجش می باشد.
    “سوال: در مورد حق ارتفاق کدام گزینه صحیح است؟
    ۱-…
    ۲-…
    ۳-در حق عبور، بین مالک و صاحب حق ارتفاق، احکام مالکیت مشاعی ایجاد می شود.
    ۴-حق ارتفاق به صورت مستقل از ملک واجد حق ارتفاق، قابلیت معامله را دارد.”
    * توضیح: در گزینه اعلامی قید گردیده است که “قابلیت معامله را دارد” و این گزینه صحیح می باشد:
    ۱- معامله: همانگونه که می دانیم در لسان حقوقی ما معامله و قرارداد عملی است ناشی از تراضی دو یا چند شخص که دارای آثار حقوقی است.
    ۲- قابلیت: استعداد و آمادگی برای برخورداری از حالتی یا حقی را گویند.
    ۳- طرق زوال حق یا ارادی است یاقهری، و طریق ارادی هم ممکن است از طریق اراده صاحب حق باشد (ایقاع) و یا توافق طرفین ( معامله) (شماره های ۲۹۷ و ۲۹۸ مقدمه علم حقوق). مالک ملک واجد حق ارتفاق می تواند با مالک ملک مورد حق ارتفاق وارد قرارداد (معامله) درخصوص حق ارتفاق مزبور شود، که می توان این قرارداد را زوال یا انتقال حق دانست، بدون اینکه ملک واجد حق ارتفاق مورد معامله قرارگیرد. بنابراین می تواند به صورت مستقل مورد معامله قرار گیرد (شماره ۲۳۷ اموال و مالکیت).
    ۴- هم چنین در ماده ۱۰۳قانون مدنی آمده است که “هرگاه شرکا ملکی دارای حقوق و منافعی باشند و آن ملک مابین شرکا تقسیم شود هرکدام از شرکا به قدر حصه مالک آن حقوق و منافع خواهد بود” مثل حق ارتفاق. یعنی هر شریک به تبعیت از مالکیت در سهم افراز شده خود، دارای حق ارتفاق خواهد بود. ولی شرکا می توانند برخلاف مفاد ماده فوق تراضی کنند، یعنی “حق ارتفاق را اختصاص به یکی از شریکان بدهند” (زیر نویس ماده ۱۰۳ قانون مدنی). در این مورد شرکای سابق اختیار معامله در خصوص حق مورد نظر را دارند هرچند بدون انتقال ملک واجد حق ارتفاق.
    با توجه به موارد فوق حتی در صورت فرض یک مورد برای امکان معامله در خصوص حق ارتفاق بدون معامله در ملک واجد حق ارتفاق می توان گفت که این قابلیت (قابلیت معامله) را دارد.
    *گزینه سه صحیح نمی باشد و احکام مالکیت مشاعی ایجاد نمی شود، زیرا:
    ۱- می توان از اساسی ترین حقوق شرکا در مالکیت مشاعی را این حق دانست که، شرکا در مالکیت مشاعی حق همه گونه تصرف حقوقی در حق خود را دارند(شماره ۱۳۹ اموال و مالکیت و هم چنین ماده ۵۸۳ قانون مدنی). در حالی که درحق ارتفاق (حق عبور)، دارنده این حق نمی تواند حق خود به دیگری انتقال دهد، و اما مالک می تواند.
    ۲- در اشاعه تمامی هزینه جهت نگهداری از مال موضوع حق مشترک می باشد (مگر در صورت تراضی )، در حالی که در ارتفاق هزینه های حفظ اصل حق به عهده مالک ملک مورد حق ارتفاق می باشد (شماره ۲۵۶ اموال و مالکیت).
    دومورد فوق به عنوان مثال جهت اثبات عدم اجرای احکام مالکیت مشاعی است.
    سجاد صلاحی
    حقوق خوانده

  10. با سلام؛
    در بین داوطلبان آزمون کارآموزی وکالت اختلاف نظری در خصوص سوال ۳ در س مدنی رخ داده است که صحیح به نظر نمی رسد.
    “سوال: در مورد حق ارتفاق کدام گزینه صحیح است؟
    ۱-…
    ۲-…
    ۳-…
    ۴-حق ارتفاق به صورت مستقل از ملک واجد حق ارتفاق، قابلیت معامله را دارد.”
    توضیح: در گزینه اعلامی قید گردیده است که “قابلیت معامله را دارد” و این گزینه صحیح می باشد، چراکه مالک ملک واجد حق ارتفاق می تواند حق خود را به دارنده ملک مورد حق ارتفاق انتقال دهد، بدون اینکه ملک واجد حق ارتفاق را منتقل کند. بنابراین می تواند به صورت مستقل مورد معامله (انتقال) قرار گیرد.
    در صورت امکان در پست جداگانه نمایش داده شود.

    1. سلام

      ممنون از توضیحی که ارائه نمودید،
      در صورت تمایل موضوع را با استدلال و تحلیل کاملتر تهیه و ارسال بفرمایید تا در حد مقدورات در سایت منتشر شود

  11. سلام
    سوال بنده مربوط به سوال ۱۰۷ ازمون وکالت است ممنون میشم پیگیری نمایید
    مگر ماده ۱۵۰ ابتدای ماده را به صورت مطلق منوط به موافقت رییس کل دادگستری استان نکرده {هم ۱-کنترل ارتباطات مخابراتی که شامل مکالمات و غیر مکالمات و تلفنی و غیر تلفنی میشود ۲-افراد را هم به صورت مطلق گفته که اونم شامل افراد عادی و مقامات ۳۰۷ و۳۰۸ میشود}اخر ماده هم فقط کنترل مکالمات تلفنی مقامات ۳۰۷ را منوط به تایید رییس قوه کرده پس مگر نباید به غیر این یک مورد به اطلاق ابتدای ماده رجوع کنیم که میشه جز اختیارات رییس کل دادگستری استان {مگر استثنا نباید در حد قدر متیقن تفسیر شود؟؟؟}

    1. سلام

      من در این مورد با یکی از اساتید هم مشورت کردم،
      هر چند از لحاظ اصولی شاید ایراد شما وارد باشد ولی این استاد هم موافق نظر شما نبود

      به هر حال شما هم اگر مایل باشید می توانید بحث را به طور مستدل و تحلیلی آماده کنید تا در حد مقدورات در سایت منتشر کنیم

    2. ممکنه استدلال استاد گرامیتان را بیان کنید یا باید بدون استدلال قبول کنیم؟ممنون میشم پیگیری نمایید.
      من فکر میکنم بحثم هم مستدل است هم تحلیلی اما انتشار ان به نظر شما بستگی دارد

      1. سلام

        مطلب منتشر شده بحث علمی یکی از دانشجویان حقوق است، و منعکس کننده نظرات ایشان می باشد، بحث و فحص علمی موجب پویایی و جوشش می شود

        ما مطلبی از شما دریافت نکرده ایم

        اگر نظر و تحلیلیتان را در قالب و ساختار مناسب ارسال کنید مطمئن باشید که در سایت منتشر خواهد شد

        در تنظیم مطلب دقت داشته باشید که ساختار نگارشی یک نوشته علمی را از جهت مستند سازی و بیان رعایت کنید

    3. با سلام
      ممکنه شما از طرف ما این بررسی را در قالب و ساختار مناسب ونگارش صحیح انجام بدین ممنون میشم

  12. سلام در مطلب آزمون تشریحی قضاوت ۹۳ روز ۲۶ دی ۱۳۹۳ در شهرهای قم و تهران برگزار می شود.سوال من این هست که ایا نباید در مرحله اول ازمون تستی قبول شد و بعد در ازمون تشریحی شرکت کرد؟پس کی نتایج ازمون تستی اعلام میشود؟یا همه کسانی که در ازمون تستی شرکت کردند میتوانند در ازمون در تشریحی هم شرکت کنند.لطفا زودتر پاسخ دهید.

    1. سلام

      قطعا کسانی که در آزمون تستی پذیرفته بشوند در آزمون تشریحی شرکت خواهند کرد

      به محض انتشار خبری در مورد اعلام نتایج آزمون تستی، اطلاع رسانی خواهد شد
       

    2. با سلام در متن آگهی آمده که “آزمون به صورت دو مرحله‌ای (تستی و تشریحی) است و تاریخ برگزاری آزمون تستی مورخ ۲۳/ ۸/ ۹۳ و تاریخ برگزاری آزمون تشریحی مورخ ۲۶/ ۱۰/ ۹۳ خواهد بود” و “داوطلبانی که معدل کل آنان در آزمون بیش از ۵۰ درصد باشد، بر اساس اولویت ھای اعلامی مندرج در جدول پیوست و به تعداد ۳ برابر ظرفیت نھایی به مصاحبه علمی دعوت خواھند شد”
      پس می شه گفت : اگر کسی در آزمون تستی ۵۰ درصد رو زده باشه به مرحله بعد که تشریحی است راه پیدا می کنه.

  13. سلام و خسته نباشید
    یه سوال داشتم با فرض اینکه یک سوال رو پاسخ داده باشم و درست برای خودم حسابش کرده باشم و اون سوال جزو سوالات حذفی قرار بگیره اینجوری ۵% باید از درصد کل همون درس کم کنم ؟

    1. سلام

      خیر این طور نیست،
      بسته به نحوه پاسخ دادن به سایر سوالات ممکن است نمره شما تغییر کند

      مثلا اگر فرض کنیم کسی همه سوالات را صحیح پاسخ داده باشد، نمره اش ۱۰۰% خواهد بود، حالا اگر یکی از سوالات حذف بشود و نمره اش بین سایر سوالات همان درس تقسیم شود باز هم نمره اش ۱۰۰% خواهد شد.

      عملا با حذف یک سوال و تقسیم نمره آن کمتر از ۵ درصد از مجموع نمره کم خواهد شد، چون نمره مثبت سایر پاسخ های درست بیشتر از ۵ درصد در حالت عادی که کل نمره بین ۲۰ سوال تقسیم شده باشد، خواهد شد،
      مثلا اگر شما کلا ۵ سوال را پاسخ داده بودید و همه هم با پاسخنامه مبنای محاسبه شما صحیح بوده باشد، نمره شما ۲۵ درصد می شود، حالا اگر یکی از این سوالات حذف و نمره اش بین بقیه سوالات تقسیم بشود، در همین فرض (یعنی چهار پاسخ صحیح از بین ۱۹ سوالِ باقیمانده آن درس)  نمره شما ۲۱% خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا