جدول تحلیلی اعلام ظرفیت های آزمون وکالت ۱۳۹۵

جدول تحلیلی اعلام ظرفیت های آزمون وکالت ۱۳۹۵

(آخرین بروزرسانی ۲۳ شهریور ۱۳۹۵)

برای اطلاع از جزئیات ظرفیت و ثبت نام، آگهی ثبت نام آزمون وکالت ۹۵ را اینجا بخوانید

کل ظرفیت اعلام شده برای کانون های سراسر کشور

۱۷۰۰

تغییر کل ظرفیت های آزمون وکالت ۹۵ به آزمون وکالت ۹۴ :

  ۲۳/۱۸%

ردیف

نام کانون

ظرفیت در

آزمون وکالت
۱۳۹۴

ظرفیت در

آزمون وکالت
۱۳۹۵

افزایش یا کاهش

نسبت به آزمون گذشته

(درصد)

۱

مرکز
استان های تهران، سمنان، یزد، هرمزگان و سیستان و بلوچستان

۱۰۰۰

۶۰۰
۷۰ نفر ظرفیت کانون وکلای یزد به طور جداگانه اعلام شده است

۳۳%

با در نظر گرفتن ۷۰ نفر ظرفیت کانون یزد محاسبه شده است

۲

آذربایجان شرقی

۹۰

۷۵
بومی

  ۱۶%

۳

فارس و کهکیلویه

۱۱۰

۱۰۰
به موجب اصلاحیه ۲۳/۶/۹۵ از ۱۳۰ نفر به ۱۰۰ نفر کاهش یافت

۱۰%

۴

اصفهان

۱۳۰

۸۰

۳۸%

۵

آذربایجان غربی

۴۴

۵۰

  ۱۴%

۶

مازندران

۷۲

۶۰

۱۷%

۷

خراسان ( جنوبی، رضوی، شمالی )

۶۰

۱۰۵

  ۷۵%

۸

گیلان

۵۰

۵۰

بومی

بدون تغییر

۹

قزوین

۵۰

۴۸

۴%

۱۰

خوزستان

۵۰

۶۵
 بومی

  ۳۰%

۱۱

کرمانشاه وایلام

۵۲

۴۰

۲۳%

۱۲

همدان

۳۵

۱۵

۵۷%

۱۳

قم

۳۰

۱۰

۶۷%

۱۴

کردستان

۴۰

۲۰

۵۰%

۱۵

گلستان

۴۵

۲۵

۴۴%

۱۶

اردبیل

۵۰

۱۵

۷۰%

۱۷

مرکزی (اراک)

۲۵

۱۵

۴۰%

۱۸

بوشهر

۵۰

۴۰

۲۰%

۱۹

زنجان

۳۵

۲۸

۲۰%

۲۰

لرستان

۳۵

۳۵
بومی

بدون تغییر

۲۱

کرمان

۴۰

۶۰

  ۳۳%

۲۲

البرز

۱۰۰

۸۰

۲۰%

۲۳

چهار محال و بختیاری

۲۰

۱۴

۳۰%

۲۴ یزد

جزء کانون مرکز بوده است

۷۰ در تغییرات کانون مرکز محاسبه شده است

جمع

۲۲۱۳

۱۷۰۰

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۲۱۵ دیدگاه ها

  1. خانم پالیز اتفاقا اکثرا قبول شدگان توی آزمون وکالت و قضاوت از دانشگاه پیام نور هستن با سطح علمی بالا شما اگه از دانشگاه سراسری هستین و ب چرا نگران میزان ظرفیت و شرکت کنندگان دانشگاههای دیگه هستین ؟؟؟؟کسی که دانش حقوقی داشته باشه از هر دانشگاهی نگران ظرفیت نیست چون میدونه که قطعا قبوله.و اینکه رشته ی فقه و حقوق هم چون اکثر مباحث مدنی و جزایی ریشه فقهی داره میشه گفت از رشته حقوق بنیادی تره کما اینکه قبولی این رشته توی ازمون وکالت و قضاوت هم زیاده.

    1. منم با نظر شما موافقم….اصلا ظرفیتا تک رقمی بشن ادمی که زرنگه باید قبول بشه!البته اگه این سهمیه ها رو بردارن چون واقعا بزرگترین ظلم در حق ماهای هستش که داریم شب وروز میخونیم اونا نخونده اکثزیت هم با ضرایب و حتی منفی قبول میشن! به امید روزی که عدالت در این مملکت برقرار بشه…

      1. من با شما کاملا موافقم …الان اکثر پیام نوری ها توی ازمون وکالت و ارشد موفق هستن و دانش علمی بالایی دارند ….

        نوش جونشون…

    1. سلام. کانون های باقی مانده یا هنوز نسبت به تعیین ظرفیت اقدام نکرده و یا ظرفیت تعیین شده را اعلام نکرده اند. ما به صورت مداوم پیگیر هستیم و به محض دریافت اطلاعات جدید، جدول به روزرسانی خواهد شد

  2. برادر عزیز امر وکالت شغل وکالت فقط دانستن ماده و قانون نیست کار قضاوت و حق گرفتن مظلوم از ظالم است و نیاز به تخصص و تجربه چند ساله دارد وبایستی هرشخصی با وجدان کاری و خداپسندانه عمل نماید و به فکرکسب درآمد نباشد اگر هر شخصی به صرف مادیات به شغل وکالت نگاه داشته باشد بایستی حساب کار دستش بیاید والی آخر…..

  3. سلام.ب نظر من تنها لیسانس حقوق باید ازمون وکالت شرکت کنه اونم ازاد و سراسری.دیگ پیام نور و غیر انتفاعی و۱۸۷ و قضات بازنشسته و کارمند دادگستری و اینا ک دیگ نباید وکیل بشن.این چیزاس ک باعث میشه همه چی درهم و برهم بشه مث الان.همه جای دنیا وکلای کارکشته قاضی میشن توی ایران قضات وکیل میشن.خب این کاملا مشخصه ک فساد اداری پیش میاد دیگ.چرا علمی ب موضوعات رسیدگی نمیکنید.

    1. بفرمائید که بر چه اساسی همچین نظری دارید که فقط لیسانس حقوق و فقط ازاد و سراسری؟اونم در رشته ای که به شدت کتاب محوره؟هر طوری حساب کنید ازمون سراسری نسبت به ازمون وکالت ساده تره.در ازمون وکالت با خوندن تنها و حفظ کردن نمیشه به جایی رسید در حالی که ممکنه در ازمون سراسری ورود به دانشگاه ها بشه.شرایط برای کسانی که درازمون وکالت شرکت میکنن برابره و فقط تفاوت در تسلط و فهم عمیق و دقیق نسبت به مباحث حقوقی و قانون هست که متقاضیان رو از هم متمایز میکنه.اگر شخصی که در پیام نور یا غیر انتفاعی درس میخونه و زحمت میکشه و خیلی عمیق و دقیق جلو میره و به مباحث مسلط میشه چرا نباید اجازه شرکت در ازمون وکالت رو داشته باشه.؟اصلا ازمونی که شرط قبولی در اون فهم و تسلط بر مطالب حقوقی و قانون هست چه فرقی میکنه از کدوم دانشگاه باشه؟

    2.  پالیز این حرف شما نشان میده چقدر اعتماد بنفس پایینی دارین بنده خودم پیام نور خوندم و رشته فقه و مبانی حقوق اتفاقا در زمان تحصیل دوستانی بودن که رشته حقوق میخوندن و اشکالاتشون در دروس حقوقی رو از من میپرسیدن… با این فکر موفق نخواهید شد

  4. از فحوای صورتجلسه مورخ ٩۵/۴/٣٠ شورای اجرایی اسکودا اینگونه بر می آید که امسال تعداد دیگری از کانونها نیز بر رویه غلط و غیر قانونی "بومی گزینی" و اجرای آن تأکید ورزند خصوصا اینکه مقرر شده بر ممنوعیت مهمان شدن کارآموز در کانونهای دیگر در آگهی آزمون ٩۵ نیز تصریح شود!!!

  5. اوضاع وکالت اصلاً جالب نیست. وکالت خیلی بیشتر از سواد نیازمند روابطه. پس خواهشاً نگید وکلایی که کار ندارن بی سوادن. رابطه ندارن.

     

    1. دقیقاً درست می فرمایید،وگرنه چطور میشه کسی از سد آزمون وکالت عبور کنه و بی سواد باشه؟! کسانی در آزمون وکالت قبول میشن که اقلاً نه ماه بطور مستمر و با کیفیت مطالعه داشته باشن.

      بیکارها کسانی هستند که ارتباطات و اتصالاتی به این مارکت ندارند.

  6. یکبار دردانشکده حقوق خطاب به دانشجویان که با مدیر آموزش بحث داشتند عرض کردم : اگر حقوقدانان آینده ما توانمندی اعاده حقوق خود را نداشته باشند،چگونه میخواهند از حقوق دیگران دفاع نمایند،آنهم زمانیکه مطالبات ما قانونیست.دوستان من  حق گرفتنیست

  7. سلام به همه دوستان

    دوستان عزیز مشکل در قانون اصلاح ماده ۸ لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری ۱۳۷۳ هست که برای قضات بازنشسته و کارشناسان حقوقی دستگاه های اجرایی و نمایندگان مجلس بدون آزمون پروانه وکالت (قضات) یا کارآموزی (بقیه مشمولین ماده) صادر میکنه؛ خوب واضح و بدیهی که سهم کانون ها با توجه به این افراد کم میشه از یکسو و از سوی دیگه موجب بیکاری وکلای جوان تازه کار میشند چون این افراد قبلاض در قوه قضائیه و دستگاهایی اجرایی زدوبندهاشون رو کردند و شناخته شده اند و از رانت دوران بازنشستگی در امر خطیر وکالت بهره میبرند و تازه براشون میشه «گلستان و بلبل مستان شون!؟»

    مشکل دیگه هم مشاوران حقوقی ماده ۱۸۷ است(نه وکیل!) که کار وکالت میکنند و پذیرش وحشتناک و بسیار زیاد آنها در طی سالیان قبل موجب ظلم مضاعفی به وکلا و پذیرفته شدگان کانون های وکلا شده.

    همه این معضلات میتواند در لایحه جامع وکالت حل و فصل شود با رفع رانتها و تبعیض ها و حذف مفاد ماده ۸ در جهت اشتغال زایی وکلای جوان و ساماندهی مشاوران ماده ۱۸۷ از طریق تحت پوشش قرار دادن با ساز وکارهایی عادلانه.

    امیدوارم نمایندگان مجلس راهای ظالمانه به این قسم را ببند و تحت فشارها باز زمینه های نفوذ و بی عدالتی و تبعیض را ایجاد نکند. یاحق

  8. سلام علیکم . قبلا که سهمیه ها اینقدر کم نشده بود رقابت ها سنگین و نزدیک بود وای به حال امسال که ظرفیت ها هم کمتز از قیل شده این کم کردن ظرفیت توی کانون مرکز هم قطعا تاثیر خودشو روی کانونهای هم جوار مثل البرز میزاره که این شرایطو برای داوطلبهای کانون البرز سختر از سالهای قبل میکنه. خوش به حال داوطلبای کانونهایی که ظرفیت کم نکردن یا حداقل از مرکز به دورند .خدا به دادمون برسه با این شرایط امسال

  9. پس با این تفاسیر کانون همدان  که ١۵ نفر سهمیه دارن ۵ نفرش میره واسه ایثارگران ما به فرض این کانون همدان ١٠٠٠ نفر شرکت کننده داشته باشه از هر ١٠٠ نفر یک نفرو میخواد بگیره که اونم فک کنم درصدهامون به هیچ عنوان نباید زیر ٧٠باشه این یعنی اقا دیگه نمیخواهیم وکیل بگیریم  خودتونو خسته نکنید فکر کنم امسال بیست سی تا سوال خود استاد کاتوزیانم باشه نتونه جواب بده وای با حال ما موفق باشند دوستان گرامی

  10. با سلام به نطر من آزمون باید به صورت عملی باشه یعنی دو سال یا یک سال در حد محدود اجازه وکالت بدن اگه رضایت بخش بود پروانه دایم بشه این جوری معلوم میشه چه کسایی اهل ین کار هستن چه کسایی نه ولی شیوه فعلی بدترین راه و نا عادلانه ترین راه است .

  11. سلام ب نظر من هرکسی تلاش خودشو بکنه در ازمون قبول میشه اگه ظرفیت کم شده برای همه کم شده پس ب جای توجیهای الکی کردنتلاش کنید تا موفق بشید 

  12. عوض اینهمه ایه یاس خوندن وتقصیرو گردن این واون انداختن.ادعاتون میشه دانشگاه ازادی نیستین واز وکلای قوه قضاییه انتقاد میکنید.راست میگین ومردشین بشینین وباهمین شرایط وهمین ظرفیتا قبول شین ورتبه بیارین.درست یا غلط تصمیم کانونا رو تو اعلام ظرفیت کار ندارم شما تاکی میخواین عذر بیارین بهانه بیارین فرار کنید از تلاش؟ظرفیتا اگه بالاهم بود بازم قبول شدن سخته وزحمت میخواد

    1. زهرا خانم…خواهر خوبم… لطفا یه کم منصف باش..

      از خدا میخوام امید هیشکی رو ناامید نکنه..

      احساس سوختن به تماشا نمیشود.

  13. با سلام در پاسخ به دوست عزیزی که گفته بهترین کانون خراسانه اینو بگم که شنیده ها حاکی از این قراره که در حال حاضر قویترین کانون حقوق ایران خراسانه حتی قویتر از مرکز. چون شنیدم که میگن دو تا موسسه خیلی خیلی. قوی و بزرگ تو مشهد هست با این تفاسیر دوست عزیز جای من و تو اونجا نیست و خودشون  به اندازه کافی قوی دارن و ریسکش خیلی بالاست که. خراسان بزنیم فکر کنم همون مرکز بهتر باشه با اینکه حتی کم شده ولی بازم شانس قبولی بیشتری رو داره. موفق باشید 

    1. سلام به نظر بنده دوستمون بیراهه هم نگفتن. کانون خراسان ظرفیت قابل قبولی داره و سطح علمی شرکت کنندگانش هم بیش از تصور بالا نیست.

      وجود مؤسسات کمک آموزشی باعث نمیشه سطح علمی شرکت کنندگان بالابره ! اگه اینطور بود ما الان ده ها آموزشگاه قوی در تهران و کرج داریم که مدرسین آنها واقعا جزء برترینها هستند اما آیا کانون مرکز،سخت ترین کانون برای قبولی است؟! به نظر بنده که نه!

      به نظر بنده کانونهای : مـرکـز( بخاطر ظرفیت بالا )- یــزد( بخاطر اولین سال پذیرش و تعداد کم شرکت کنندگان و ظرفیت قابل قبول) – خراسان (به علت سطح علمی متوسط شرکت کنندگان، تعداد متوسط شرکت کنندگان و ظرفیت نسبتا بالا) – کانون البرز( به همان علتی که کانون خراسان گزینه مناسبی است) –

      در کانون اصفهان هم به علت اینکه با کاهش  ظرفیت محسوسی مواجه شده تعداد زیادی از داوطلبان به سمت کانونهای دیگر بخصوص مرکز و یزد هجوم میبرند و سطح علمی شرکت کنندگان این کانون احتمالا نسبت به سال قبل ، مقداری اُفت خواهد کرد و به همان نسبت که از ظرفیت کاسته شده از تعداد متقاضیان کانون اصفهان نیز کم خواهد شد. 

      بنابراین در کانون اصفهان، این کاهش ظرفیت ،تأثیر زیادی در معدل و تراز کف قبولی نخواهد گذاشت و احتمالا به اندازه ناچیزی نیز قبولی در کانون اصفهان راحت تر از سال ٩۴ است.

      تکلیف کانون های خوزستان و کرمان نیز که سالهاست مشخص بوده و همیشه جزء کانونهای با وضعیت سبز بوده اند که قبولی در آن ها بسیار راحت تر از کانونهایی همچون: مرکز، اصفهان،خراسان و البرز میباشد و امسال نیز احتمالا همینگونه خواهد بود.

      1. سلام آقای سهرابی،من به تمام دوستانی که قصد شرکت در خرایان رو دارن توصیه میکنم،کانون خراسان خودش سه تا استان رو پوشش میده واز نظر جمعیتی خیلی شرکت کننده داره ودر ثانی شما بریدمعدل آخرین نفرقبولی در کاتونهای مختلف رو بگیری کانون خراسان بالاترین معدل رو داره،بدلیل اینکه موسسه دادستان مرکزش مشهده وخیلی هم قوی هست وسایر موسسات هم هستند،پس اگربه هوای اینکه ظرفیتش زیاد شده هستیداصلا به فکر خراسان نباشید.سال قبل که ۶۰ تا گرفت تا نفر ۱۴۵ که من بودم معدلم شد ۱۲ یعنی درتمام کانونهای ایران قبول میشدم،امادرخراسان قبول نشدم.یاعلی

        1. سلام  بنده را پذیرا باشید

          دوست عزیز لطفا  مستند صحبت کنید.رتبه۵۵ کانون خراسان در سال ٩۴،که نفر آخر پذیرفته در سهمیه آزاد است سرکار خانم سمیه فرهمند با شماره داوطلبی  ۶٨٠١٨ هستند و درصدهای ایشان به این صورت است؛

          مدنی:٣۵

          آدم:٨١.۶۶

          تجارت؛ ۶٢.٩۶

          اصول:۵٠

          جزا :٧۶.۶۶

          آدک ۵١.۶۶

          تراز: ٨٧٨٣

          من نمیدانم جنابعالی با رتبه ١۴۵ چگونه معدل ١٢ کسب نموده اید درحالیکه نفر آخر قبولی (رتبه ۵۵) معدلشان ١٢.٠٣ بوده است؟؟!! بنده به لطف خدا جز پذیرفته شدگان یکی دیگر از کانونها آنهم با رتبه برتر هستم اما بخاطر علاقه ام مباحث و اخبار آزمون کانون  را هنوزهم دنبال میکنم . ضمنا کاملا مشخص است کانون خراسان از سطح علمی خوبی برخوردار است اما نه آنگونه که حضرتعالی میفرمایید سختترین کانون ایران است!

          مستدام باشید

          1. امسال فوق تصور وضعیت کانون یزد و خراسان راحت خواهد بود . بعد از اعلام نتایج خواهید دید . 

    2. برخی از دوستان وقتی خودشون مثلا میخوان خراسان بزنند الکی میگویند کانون قوی هست نزنید. در صورتی که در قوی بودن کانون مرکز شکی نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا