فعال شدن سامانه جذب اختصاصی واجدین شرایط دانشگاهی و حوزوی قضاوت

اداره کل جذب و آزمون قوۀ قضائیه با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد

فعال شدن سامانه جذب اختصاصی واجدین شرایط دانشگاهی و حوزوی قضاوت

این سامانه از اول اردیبهشت تا ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ برای ثبت نام واجدان شرایط جذب اختصاصی فعال خواهد بود

اطلاعیه اداره کل جذب و آزمون در خصوص فعال شدن سامانه جذب اختصاصی (دانشگاهیان-حوزویان)

با عنایت به آیین‌نامه نحوه جذب، گزینش و کارآموزی داوطلبان تصدی امر قضاء و استخدام قضات ریاست محترم قوه قضائیه مصوب ۲۶/۰۲/۹۲، به اطلاع آن دسته از داوطلبان حائز شرایط آیین‌نامه فوق‌الذکر که متقاضی شرکت در مصاحبه علمی جذب اختصاصی جهت تصدی منصب قضاء هستند، می‌رساند سامانه جذب اختصاصی اداره کل جذب و آزمون معاونت منابع انسانی، از تاریخ ۰۱/۰۲/۹۴ لغایت ۳۱/۰۳/۹۴ جهت ثبت‌نام متقاضیان فعال خواهد شد.

داوطلبان گرامی لازم است نکات زیر را مد‌نظر قرار دهند:

۱- فعال بودن سامانه محدود به تاریخ فوق‌الذکر می‌باشد و قابل تمدید نیست.

۲- لازم است داوطلبان قبل از ثبت‌نام در سامانه، شرایط مندرج در مواد ۷، ۸ و ۱۳ آیین‌نامه مذکور را با دقت مطالعه و در صورت داشتن شرایط اقدام به ثبت‌نام کنند.

۳- صرف ثبت‌نام هیچ‌گونه حقی برای داوطلب، جهت دعوت به مصاحبه ایجاد نخواهد کرد.

۴- زمان و تاریخ مصاحبه علمی، هم از طریق تماس تلفنی و هم از طریق پیامک به داوطلبان اطلاع داده خواهد شد، لذا داوطلبان باید در وارد نمودن تلفن ثابت و همراه در سامانه دقت لازم را مدنظر قرار دهند.

۵- ثبت‌نام داوطلبان در سامانه جذب اختصاصی، از طریق سایت معاونت آموزش و تحقیقات قوه قضائیه به نشانی http://www.amoozeshghanoon.ir، انجام می‌شود.

مدارک مورد نیاز در روز مصاحبه:

۱. اصل شناسنامه و تصویر تمام صفحات آن.

۲. اصل و تصویر کارت ملی.

۳. اصل و تصویر تمام مدارک تحصیلی (کارشناسی و بالاتر برای داوطلبان دانشگاهی / سطح ۲ و بالاتر برای داوطلبان حوزوی).

* برای داوطلبانی که مشغول به تحصیل در دوره تحصیلات تکمیلی هستند، علاوه بر مدارک مقاطع قبلی، ارائه گواهی اشتغال به تحصیل و تصویر کارت دانشجویی نیز الزامی است.

۴. اصل پروانه وکالت و تصویر صفحه مشخصات آن برای وکلای دادگستری و گواهی تأیید ۵ سال سابقه کاری متوالی و مؤثر به‌عنوان مشاور یا وکیل پایه‌یک دادگستری از مرجع ذی‌ربط برای وکلا و مشاوران دادگستری.

۵. گواهی رتبه‌های اول تا دهم آزمون وکالت کانون‌های استانی و رتبه‌های اول تا پنجاهم آزمون سراسری مرکز امور مشاوران و وکلای قوه قضائیه و آزمون وکالت کانون مرکز، به تأیید مراجع مربوط برای دارندگان رتبه‌های برتر آزمون‌های مذکور.

ملاحظات:

۱-  تمامی مدارک فوق باید در برگه­های سایز A4 تهیه‌شده باشند در غیر این صورت برای داوطلبان تشکیل پرونده نخواهد شد و از ایشان مصاحبه به عمل نخواهد آمد.

۲-  در خصوص بند ۴ به اطلاع وکلا و مشاوران محترم دادگستری می­ رساند، شرط دعوت به مصاحبه، ارائه گواهی با مندرجات مذکور در بند مورداشاره است. این دسته از داوطلبان باید گواهی مربوطه را از طریق شماره دورنگار ۸۸۱۹۹۵۱۹-۰۲۱ به اداره کل آزمون و جذب قضات ارسال نمایند.

شماره تماس روابط عمومی:

داوطلبان می­توانند همه‌روزه (به‌جز روزهای تعطیل) از ساعت ۸ الی ۱۴ از طریق شماره تلفن‌های: ۸۸۱۹۹۵۱۹- ۸۸۱۹۹۵۲۰، سؤالات خود را در این خصوص مطرح نمایند. (لطفاً از تماس‌های غیرضروری جداً خودداری نمایید.)

محل مصاحبه:

تهران ، تقاطع خیابان سمیه و خیابان حافظ ، روبروی دانشگاه امیرکبیر ، ساختمان شماره ۳ قوه قضاییه (معاونت منابع انسانی) ، طبقه نهم.

شرایط ثبت‌نام:

شرایط عمومی:

۱- تابعیت اصلی ایران.

۲- اعتقاد و التزام عملی به دین مبین اسلام، ایمان و عدالت.

۳- التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصل ولایت مطلقه فقیه و عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب، سازمان‌ها و گروه‌های غیرقانونی یا هواداری از آن‌ها، مگر در صورت احراز توبه.

۴- طهارت مولد.

۵- داشتن سلامت جسمی و روانی و توانایی برای انجام کار قضایی به‌موجب شیوه‌نامه‌ای که به تصویب رئیس قوه قضائیه می‌رسد.

۶- داشتن کارت پایان خدمت وظیفه یا معافیت از خدمت با لحاظ مقررات ماده‌واحده قانون گذرانیدن مدت خدمت نظام‌وظیفه فارغ‌التحصیلان دانشکده علوم قضایی در محاکم قضایی کشور.

۷- نداشتن سابقه محکومیت کیفری مؤثر.

۸- حسن شهرت، اخلاق و امانت‌داری.

۹- عدم اعتیاد به دخانیات، مواد مخدر و روان‌گردان.

۱۰- داشتن حداقل ۲۲ و حداکثر ۳۶ سال تمام در روز ثبت‌نام.

تبصره ـ موارد زیر به‌ شرط ارائه تأییدیه معتبر، به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:

۱- ایثارگران و خانواده آنان به مدت ۲ سال.

۲- داوطلبان دانش‌آموخته کارشناسی ارشد یا سطح سه، به مدت دو سال.

۳- داوطلبان دانش‌آموخته دکتری تخصصی یا سطح چهار، به مدت چهار سال.

داوطلبان تنها می‌توانند از یکی از موارد مذکور در این تبصره استفاده کنند و مدت اضافه‌شده به حداکثر سن مقرر، درهرحال، نمی‌تواند از چهار سال بیش‌تر باشد.

شرایط جذب اختصاصی:

۱- دانش‌آموختگان کارشناسی حقوق در هر یک از گرایش‌ها از دانشگاه‌های گروه اول، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۶.

۲- دانش‌آموختگان کارشناسی حقوق در هر یک از گرایش‌ها از دانشگاه‌های گروه دوم، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۷.

۳- دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد حقوق در هر یک از گرایش‌ها از دانشگاه‌های گروه اول، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۶ و مدرک کارشناسی حقوق در هر یک از گرایش‌ها، فقه و حقوق یا الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی.

۴- دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و حقوق در هر یک از گرایش‌ها از دانشگاه‌های گروه اول، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۶.

۵- دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد حقوق در هر یک از گرایش‌ها از دانشگاه‌های گروه دوم، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۷ و مدرک کارشناسی حقوق در هر یک از گرایش‌ها.

۶- دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و حقوق در هر یک از گرایش‌ها از دانشگاه‌های گروه دوم، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۷.

۷- دانش‌آموختگان و دانشجویان دکتری تخصصی رشته الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی، منوط به داشتن مدرک کارشناسی در رشته الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی یا مدرک کارشناسی ارشد پیوسته رشته الهیات، معارف اسلامی و ارشاد با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی.

۸- دانش‌آموختگان سطح دو از حوزه‌های علمیه گروه اول، منوط به داشتن مدرک کارشناسی حقوق در هر یک از گرایش‌ها با حداقل معدل ۱۶ مدرک کارشناسی.

۹- دانش‌آموختگان سطح دو در گرایش حقوق و قضاء اسلامی از حوزه‌های علمیه گروه اول، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۷.

۱۰- دانش‌آموختگان سطح سه در گرایش‌های فقه و اصول و یا حقوق و قضاء اسلامی از حوزه‌های علمیه گروه اول.

۱۱- دانش‌آموختگان سطح چهار در گرایش‌های فقه و اصول و یا حقوق و قضاء اسلامی از حوزه‌های علمیه گروه اول.

۱۲- رتبه‌های اول تا دهم آزمون وکالت کانون‌های استانی و رتبه‌های اول تا پنجاهم آزمون سراسری مرکز امور مشاوران و وکلای قوه قضائیه و آزمون وکالت کانون مرکز، به تأیید مراجع مربوط.

۱۳- وکلا و مشاوران پایه‌یک دادگستری، مشروط به داشتن پنج سال سابقه کار متوالی و مؤثر به‌عنوان وکیل یا مشاور پایه‌یک دادگستری، به تأیید کانون یا مرکز مربوط.

تبصره – گروه‌ بنـدی حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها به شرح زیر است:

۱-  گروه‌های دانشگاهی:

– دانشگاه‌های گروه اول: ۱- امام صادق (ع) ۲- تهران-پردیس اصلی ۳- تهران-پردیس قم ۴- تربیت مدرس ۵-شهید بهشتی-پردیس اصلی ۶- شهید مطهری (ع) ۷- شیراز ۸-علامه طباطبایی (ره) ۹-فردوسی مشهد ۱۰- مفید قم.

– دانشگاه‌های گروه دوم: ۱- اصفهان ۲- بوعلی سینای همدان ۳- بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین ۴- تبریز-پردیس اصلی ۵- خوارزمی تهران ۶- شاهد تهران ۷- شهید باهنر کرمان ۸- شهید چمران اهواز ۹- قم ۱۰- بابلسر (مازندران) ۱۱- علوم قضائی ۱۲- کاشان ۱۳- موسسه عالی مدیریت و برنامه‌ریزی ۱۴- آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران ۱۵- آزاد اسلامی واحد تهران مرکز.

۲-  حوزه‌های علمیه:

– اصفهان، اهواز، تهران، قم، مشهد

جذب اشخاص زیر از طریق مصاحبه تشخیصی انجام می‌پذیرد:

۱- دانش‌آموختگان و دانشجویان مقطع دکتری تخصصی در هر یک از گرایش‌های رشته حقوق، فقه و حقوق و گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی رشته الهیات، مشروط به داشتن مدرک کارشناسی در هر یک از گرایش‌های رشته حقوق یا مدرک کارشناسی ارشد پیوسته در هر یک از گرایش‌های رشته معارف اسلامی و حقوق.

۲- دارندگان مدرک سطح سه یا چهار حوزه علمیه از حوزه‌های علمیه گروه اول، مشروط به داشتن مدرک کارشناسی در هر یک از گرایش‌های رشته حقوق.

مواد مصاحبه علمی داوطلبان دانشگاهی عبارت‌اند از:

دروس حقوقی: حقوق مدنی، حقوق تجارت، آیین دادرسی مدنی (۴۰ نمره)

دروس کیفری: حقوق جزای عمومی و اختصاصی، آیین دادرسی کیفری (۴۰ نمره)

دروس فقهی: متون فقهی (شرح لمعه) و اصول فقه (۲۰ نمره)

مواد مصاحبه علمی داوطلبان حوزوی عبارت‌اند از:

۱- داوطلبان حوزوی سطح ۳ و ۴:

فقه و اصول: مکاسب-بیع و خیارات (۳۰ نمره)

فرائد الاصول و کفایه الاصول جلد ۱ و ۲ (۳۰ نمره)

حقوقی: حقوق اساسی، حقوق مدنی، حقوق تجارت، آیین دادرسی مدنی (۲۰ نمره)

کیفری: جزای عمومی و اختصاصی، آیین دادرسی کیفری (۲۰ نمره)

۲- داوطلبان حوزوی سطح ۲:

فقه و اصول: مکاسب (بیع) (۳۰ نمره)

فرائد الاصول و کفایه الاصول جلد ۱ (۳۰ نمره)

حقوقی: حقوق اساسی، حقوق مدنی، حقوق تجارت، آیین دادرسی مدنی (۲۰ نمره)

کیفری: جزای عمومی و اختصاصی، آیین دادرسی کیفری (۲۰ نمره)

اداره کل آزمون و جذب

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۹ دیدگاه ها

  1. با سلام به نطر شما عدول از قانون مدون کشور در امر مثبت حمایت از ایثارگران که یار و یاوری ندارند و قانون محدودیت حد اکثری سن را از انها برداشته در یکی از سیستمهای مهم یک کشور کم لطفی به ایثارگران فرزند شهید و در نهایت نادیده گرفتن قانون نیست . لطفا یا طبق مقررات شرط حداکثری سن ۴۰ سال را برای ایثار گران بردارید یا از بعد ثابت کردن حمایت از این قشر این امر را انجام دهید تا کار از کار نگذشته و مخلت ثبتنام جذب اختصاصی سال ۹۶ به بایان نرسیده و….

  2. سلام ۰من دانشجوی دکترا پردیس بین المللی دانشگاه قشم واحد علوم تحقیقات تهران هستم میتونم تو مصاحبه تشخیصی شرکت کنم

  3. سلام ۰من دانشجوی دکترا پردیس بین المللی دانشگاه قشم واحد علوم تحقیقات تهران هستم میتونم تو مصاحبه تشخیصی شرکت کنم

  4. باسلام بنده کارشناسی ارشد حقوق خصوصی وکارمند دادگستری هستم ومدرک ارشدم رو با معدل ۱۷ به بالا از دانشگاه آزاد (علوم وتحقیقات رشت گرفتم آیا میتونم در جذب اختصاصی شرکت کنم ؟ منتظر پاسخ شما هستم .تشکر

  5. با سلام دانشجوی ترم اخرارشد  حقوق خصوصی هستم فقط پایان نامه ام را دفاع نکرده ام معدل ارشدم  فعلا ۱۷ است کارشناسی ۱۵/۳۳ بوده ایا می توانم با استناد معدل ارشدم که تا ۳ ماه دیگر دفاع میکنم در جذب اختصاصی شرکت کنم؟با تشکر

    ۱۷

  6. با سلام طلبه ای هستم که سطح دو را به اتمام رساند ه ام و کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق معدل ۱۸/۸۶ فارغ التحصیل شده ام آیا از طریق جذب اختصاصی می توانم ثبت نام کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا